vredesschaak metapontum
Logo Metapontum 309

SITELINKS COOPERATION GAMES

vredesschaak wijze metapontum

This page is linked to the following pages:


 

Via deze pagina per e-mail of schriftelijk contact opnemen:


Cooperation games

www.earthgames.nl

EarthgamesDe Earthgames website - www.earthgames.nl - geeft veel informatie over nieuwe vormen van spel en coöperatief spel voor kinderen. Earthgames beijvert zich met name voor het in Nederland bekendheid geven aan samenwerkingsspellen.


www.zonnespel.nlZonnespel, import en ontwikkeling

De handelsonderneming Zonnespel - www.zonnespel.nl -van Steven Michiel Rijsdijk is importeur van coöperatieve bordspellen. Zonnespel vertaalt spellen in het Nederlands en ontwikkelt zelf ook inspirerende samenwerkingsspellen.


www.vredesmuseum.nl

Het Vredesmuseum - www.vredesmuseum.nl - wat rondreizende tentoonstellingen organiseert, biedt interessante samenwerkingsspellen aan.


Samenwerking en ontwikkeling

www.madatnepal.nl

Stichting Madat NepalDe charitatieve stichting Madat Nepal - www.madatnepal.nl - ondersteunt sociale en maatschappelijke projecten in Nepal, o.a. op het gebied van gezondheidszorg.


www.madatnepal.nl/Handel/

Stichting Madat Nepal HandelMadat Nepal Handel - www.madatnepal/Handel.nl - is een onderdeel van stichting Madat Nepal, vooral gericht op kleinschalige projecten van handel en nijverheid in Nepal. De houten speluitvoering van Metpontum wordt in Nepal nog ambachtelijk met zorg en liefde gemaakt.


Vrede en samenwerking

Voor links op het gebied van vrede en samenwerking door naar volgende pagina.

Top

vredesschaak wijze metapontum metapontum metapontum
Top | Nederlandse versie Metapontum Begin Homepage in English | Sitemap Updated 08-02-2008 | Next chapter
wijze